Luistelukoulu

Luistelukoulu

Luistelukoulussa on ryhmiä eritasoisille 3-7-vuotiaille luistelijoille. Luistelukoulu harjoittelee harjoitushallissa Vaasan Koulunäkki Areenan vieressä, osoite - Tapiontie 69.

 

Ryhmät

Aurinkoiset: 3-4-vuotiaat aloittelevat luistelijat, jotka eivät vielä pysy pystyssä tai etene luistimilla. Ryhmän harjoitusaika on 30 minuuttia, joka tukee pienen luistelijan jaksamista jäällä ja keskittymistä ohjattuihin leikkeihin ja luistelua tukeviin harjoitteisiin.

 

Tähdet/ Timantit: 4-7-vuotiaat luistelijat, jotka pysyvät jo pystyssä ja etenevät luistimilla. Ryhmän harjoitusaika on 45 minuuttia, johon sisältyy ohjattuja pelejä, leikkejä ja luisteluharjoitteita. Hintaan sisältyy temppujumppa kerran kuukaudessa.

 

Timantit 2krt/vko: 4-7-vuotiaat luistelijat, jotka etenevät luistimilla. Ryhmä harjoittelee kahdesti viikossa 45 minuuttia kerrallaan. Harjoitteluun sisältyy ohjattuja pelejä, leikkejä ja luisteluharjoitteita sekä taitoluisteluun valmistavia harjoitteita. Hintaan sisältyy yksi 30 minuutin oheisharjoitus viikossa.

 

Luistelukouluvakuutus sisältyy kaikkiin hintoihin.

Tervetuloa luistelemaan kanssamme

Taitoluistelu on monipuolinen harrastus. Luistelussa oppii tasapainoa, kehon hallintaa, saa ystäviä ja onnistumisen kokemuksia. Luistelukoulussa ohjaajat ovat koulutettuja, seuramme vanhempia luistelijoita, jotka ohjaavat luistelun alkumetreillä.

Luistelukoulun kaudet
Kotkan Taitoluistelun luistelukoulussa on kaksi kautta. Syyskausi alkaa syyskuun alussa ja kestää joulutaukoon asti. Kevätkausi alkaa koulujen alkaessa joululoman jälkeen ja kestää huhtikuun puoliväliin.

Luistelukouluvakuutus
Kotkan Taitoluistelu ry vakuuttaa luistelukoululaiset, jotka harjoittelevat 1-2 krt/vko Suomen Taitoluisteluliiton ryhmätapaturmavakuutuksella. Vakuutusmaksu sisältyy kausimaksuun.

Tiedustelut luistelukoulu.kota@gmail.com

 

Luistelukoulua tukemassa