Ilmoittautuminen aikuisharrasteryhmään 2023-2024


Aikuisharrasteryhmä 

HA-aikuiset ryhmä harjoittelee kerran viikossa, hinta  45 €/kk, tai 60€/5 kerran kortti (ilmoittautumis lomakkeessa maininta kortista lisätietoja kohtaan.).

Ryhmä on yli 16-vuotiaille. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Myös aiemmin taitoluistelua harrastaneet, tervetuloa mukaan!

Ryhmä harjoittelee kerta viikossa harjoitushallissa.

Harjoitusaika 12.9.23 lähtien:

Ti 19.30-20.15  jää  (harjoitushalli HH). 


Ilmoittautuessasi HA-aikuiset ryhmään, tulee ennen ensimmäistä jääharjoitusta ostaa harrasteluistelupassi oheisen linkin kautta, tai varmistaa että sinulla on voimassa oleva tapaturmavakuutus jääharjoittelua varten.

Tietoa passeistä

Osta passi tästä

Harjoituksiin voi osallistua vain vakuutettuna. Ennen ensimmäistä harjoitusta tulee esittää Sportti-ID tai vakuutuksen tiedot.

Jäsenmaksu 35€ ei sisälly hintaan. Jäsenmaksu on perhekohtainen. Jos perheessä on muita luistelijoita seurassa  merkkaathan tämän lomakkeeseen muuta huomioitavaa kohtaan.


Ilmoittautuminen 


Sähköpostiosoitteeseeni saa lähettää ryhmäviestejä (osoite näkyy toisille vastaanottajille).
Suostutko Kotkan Taitoluistelun WhatsApp: in ryhmiin liittymiseen?

Luistelijaa saa kuvata ja ne saavat näkyä seuran internet-, facebook- ja instagramsivuilla sekä muissa julkaisuissa (esim.näytöksen käsiohjelmassa). Lisäksi kuvia voidaan käyttää seuran mainoksessa.*Luistelija ei voi osallistua seuran järjestämiin näytöksiin ja muihin tapahtumiin, jos kuvauslupaa ei anneta

Kuvauslupa

Henkilötietojen käsittelyn sisältö ja rekiströidyn oikeudet on luettavissa tietosuojaselosteesta. Suostumukset ovat milloin tahansa peruutettavissa.

Tutustu  seuran sääntöihin, pelisääntöihin ja maksusääntöihin

Seuran jäsenyydestä lisää tietoa tästä

Olen tutustunut Kotkan Taitoluistelu ry:n tietosuojaselosteen