Joulukuun Sähkäri

22.12.2021

KUUKAUDEN VINKKI

Marie Lundmark Trophy

Nyt kannattaa hankkia koko perheelle pukinkonttiin kauden aloittavan kansainvälisen muodostelmaluistelukilpailun pääsyliput! Käytä hyväksesi joulutarjouksemme –30 %, joka on voimassa 24.12.2021 saakka. Osta liput täältä!


SEURALLE

Sovittelukoulutus

Lajikulttuurikyselyn ja seurojen kanssa käytyjen keskustelujen perusteella on noussut esille tarve kouluttaa taitoluistelun parissa toimivia henkilöitä ristiriitojen rakentavaan ja vuorovaikutteiseen käsittelyyn. Sovittelukoulutuksessa keskitytään sovittelun perusteiden lisäksi käytännön tilanteiden ratkomiseen niin, että koulutettavat saavat mukaansa työkaluja arjen ristiriitatilanteiden ratkaisemiseen ja sovittelutilanteissa toimimiseen.

Koulutus on jaettu kahteen kolmen tunnin koulutusosioon, jotka järjestetään 18.1. klo 17–20 ja 9.2. klo 17–20. Koulutus järjestetään hybridinä, paikan päälle Helsinkiin mahtuu enintään 20 henkilöä. Koulutuksen vetäjänä toimii työyhteisösovittelun ammattilainen Hanni Nevas. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

SeuraTeams

Vuoden viimeinen SeuraTeams järjestetään maanantaina 20.12. klo 17. SeuraTeamseissa käydään läpi ajankohtaisia asioita liiton toimiston johdolla. Mukaan keskustelemaan ovat tervetulleita kaikki seuratoimijat. Ilmoittaudu mukaan täältä.

Liittohallituksen kuulumisia

Yhteenvedot liittohallituksen kokousten päätösasioista luettavissa liiton nettisivuilta.

Koronarajoitukset

Useilla alueilla on astunut lähiaikoina voimaan uusia AVIn rajoituksia koskien myös urheilutapahtumia ja harrastustoimintaa. Rajoitukset eivät ole laajuudeltaan yhteneväiset, joten tarkistathan aina ajankohtaiset rajoitukset ja suositukset oman alueesi osalta. Liitto päivittää ajankohtaiset seuratoimintaan liittyvät asiat nettisivuille.

LUISTELIJALLE JA VALMENTAJALLE

MiniChallenge

Suositut yksinluistelijoiden MiniChallenge-leirit jatkuvat Vierumäellä vuonna 2022. Seuraava leiri järjestetään 8.-10.2.2022, varaa paikkasi pian! Ilmoittautuminen ja lisätiedot täältä.

Taitoluisteluliiton kesäleirit

Taitoluisteluliitto järjestää kesällä 2022 yksinluistelijoille kaksi korkeatasoista leiriä Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä. Leirit sisältävät kolme jääharjoitusta päivässä, lähtö- ja tulopäivinä leiriläisillä on kaksi jääharjoitusta. Jääharjoittelun lisäksi leiripäivät sisältävät tanssi- ja oheisharjoittelua. Oheisharjoittelussa hyödynnetään monipuolisesti mm. rotaatio- ja valjaslaitteistoja.

Leiriajankohdat: 28.6.-3.7.2022 ja 4.-9.7.2022.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot liiton nettisivuilta.

Soolojäätanssin seminaari luistelijoille ja valmentajille

Vierumäellä tutustutaan 14.–15.2.2022 soolojäätanssin harjoitteluun ja teknisiin vaatimuksiin lajin asiantuntijoiden johdolla. Leirille kutsutaan mukaan kaikki jäätanssista kiinnostuneet luistelijat ja valmentajat lajitaustasta riippumatta. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

KILPAILUTOIMINTA

Ajankohtaiset kilpailuasiat

  • Yksin- ja muodostelmaluistelun sekä jäätanssin pisterankingit sekä muodostelmaluistelun SM-paikan lunastaneet on julkaistu liiton nettisivuilla.
  • A-silmujen ja Noviisien Season Best -rankinglista on julkaistu liiton nettisivuilla.
  • Tuomaristojen laadinta tammi-helmikuun liiton kilpailuihin on käynnissä. Tuomaristot liiton kalenterin kilpailuihin laaditaan kilpailujärjesteyksessä ja julkaistaan iDecide -käytettävyysjärjestelmässä.

TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

Ohjaaja- ja valmentajakoulutukset

Ohjaajakoulutukset alkavat jälleen alkuvuodesta. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä tammi-helmikuun koulutuksiin. Löydät kaikki suunnitellut ohjaajakoulutukset vuodelle 2022 liiton tapahtumakalenterista.

Tasokoulutuksista järjestetään tulevana vuonna perustason (1 taso) ja syventävän tason (3 taso) koulutukset. Syventävän tason koulutus järjestetään nyt myös muodostelmaluisteluvalmentajille. Haku koulutuksiin avautuu tammikuussa ja koulutukset käynnistyvät maalis-toukokuussa.

Koulutuksiin voi ilmoittautua liiton tapahtumakalenterin kautta.

Seurakoulutukset ja tapaamiset

Lisätiedot ja ilmoittautuminen liiton tapahtumakalenterin kautta.


Suomen Taitoluisteluliiton toimisto hiljenee joulun viettoon 23.12.2021-2.1.2022.
Toivotamme koko taitoluisteluväelle rauhallista joulua ja loistokasta uutta vuotta!