Luistelukoulu

Tervetuloa luistelemaan kanssamme

Taitoluistelu on monipuolinen harrastus. Luistelussa oppii tasapainoa, kehon hallintaa, saa ystäviä ja onnistumisen kokemuksia. Luistelukoulussa ohjaajat ovat koulutettuja, seuramme vanhempia luistelijoita, jotka ohjaavat luistelun alkumetreillä.

Luistelukoulun kaudet
Kotkan Taitoluistelun luistelukoulussa on kaksi kautta. Syyskausi alkaa syyskuun alussa ja kestää joulujuhlaan asti. Kevätkausi alkaa koulujen alkaessa joululoman jälkeen ja kestää huhtikuun puoliväliin.

Luistelukouluvakuutus
Kotkan Taitoluistelu ry vakuuttaa luistelukoululaiset jotka harjoittelevat 1-2 krt/vko Suomen Taitoluisteluliiton ryhmätapaturmavakuutuksella. Vakuutusmaksu sisältyy kausimaksuun.

2019-2020 kauden HIPPO-luistelukoulu alkaa su ...9.2019 klo ....

Luistelukoulu järjestetään sunnuntaisin klo .... (harjoitushallilla). Luistelukouluun jälkeen on temppujumppa Hyrräsalilla klo .... (Muuralankuja 4). Lapset jaetaan kolmeen-neljään ryhmään iän ja taitojen perusteella. Pojille voidaan järjestää oma ryhmä.

Hinta on ...€/kausi. Maksu tulee kahdessa erässä loka- ja tammikuussa (...€+...€).

(Osuuspankin omistaja-asiakasetu on 10€/maksuerä.)
Maksu sisältää STTL.n harrasteluistelupassin ja vakuutuksen (11€) sekä seuran jäsenmaksun (20€)

Täyttämällä alla olevan lomakkeen luistelija hakee Kotkan Taitoluistelu ry:n jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran luistelukoulutoimintaan.

Tervetuloa Hippo-luistelukouluun 2019-2020 kaudelle!

Ilmoittautuminen luistelukouluun

Luistelijan tiedot

*
*
*
*
*
*

Henkilötietojen käsittelyn sisältö ja rekisteröidyn oikeudet on luettavissa tietosuojaselosteesta https://www.kotkantaitoluistelu.fi/seura/tietosuojaseloste-ja-suostumus/. Suostumukset ovat milloin tahansa peruutettavissa

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.