Luistelukoulu

Tervetuloa luistelemaan kanssamme

Taitoluistelu on monipuolinen harrastus. Luistelussa oppii tasapainoa, kehon hallintaa, saa ystäviä ja onnistumisen kokemuksia. Luistelukoulussa ohjaajat ovat koulutettuja, seuramme vanhempia luistelijoita, jotka ohjaavat luistelun alkumetreillä.

Luistelukoulun kaudet
Kotkan Taitoluistelun luistelukoulussa on kaksi kautta. Syyskausi alkaa syyskuun alussa ja kestää joulutaukoon asti. Kevätkausi alkaa koulujen alkaessa joululoman jälkeen ja kestää huhtikuun puoliväliin.

Luistelukouluvakuutus
Kotkan Taitoluistelu ry vakuuttaa luistelukoululaiset jotka harjoittelevat 1-2 krt/vko Suomen Taitoluisteluliiton ryhmätapaturmavakuutuksella. Vakuutusmaksu sisältyy kausimaksuun.

2019-2020 kauden luistelukoulu alkaa su 8.9.2019 klo 10.30

Luistelukoulu järjestetään sunnuntaisin klo 10.30-11.15 (harjoitushallilla). Luistelukouluun jälkeen on temppujumppa Hyrräsalilla klo 11.45-12.30 (Muuralankuja 4). Lapset jaetaan kolmeen ryhmään iän ja taitojen perusteella.

Hinta on 100€/kausi. Maksu tulee kahdessa erässä loka- ja tammikuussa (100€+100€).
Maksu sisältää STTL.n harrasteluistelupassin ja vakuutuksen (11€) sekä seuran jäsenmaksun (20€)

Täyttämällä alla olevan lomakkeen luistelija hakee Kotkan Taitoluistelu ry:n jäsenyyttä ja oikeutta osallistua seuran luistelukoulutoimintaan.

Tervetuloa luistelukouluun 2019-2020 kaudelle!

Ilmoittautuminen luistelukouluun

Luistelijan tiedot

*
*
*
*
*
*
*

Henkilötietojen käsittelyn sisältö ja rekisteröidyn oikeudet on luettavissa tietosuojaselosteesta https://www.kotkantaitoluistelu.fi/seura/tietosuojaseloste-ja-suostumus/. Suostumukset ovat milloin tahansa peruutettavissa

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.